Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία

15 Οκτωβρίου 2015 11:19

Η Τράπεζα Πειραιώς υνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

στο νησί για την τυροκόμιση μικρών ποσοτήτων γάλακτος. Σταδιακά η Ένωση εξελίχθηκε δυναμικά και
προχώρησε σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, σε διεύρυνση της δραστηριότητάς της και αύξηση της παραγωγής και της γκάμας των προϊόντων της, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα την προσήλωσή της στην ποιότητα και τις παραδοσιακές αξίες.

 

Σήμερα στα βασικότερα προϊόντα της Ένωσης συγκαταλέγονται μία μεγάλη γκάμα τυριών (γραβιέρα, κεφαλοτύρι, λευκό τυρί, σκληρό τυρί, ξινότυρο, ξινομυζήθρα κα), εκ των οποίων η γραβιέρα Νάξου έχει αποσπάσει βραβεία από ελληνικούς και διεθνείς φορείς, καθώς και η πιστοποιημένη-τυποποημένη πατάτα Νάξου. Τα τυροκομικά προϊόντα της Ένωσης διατίθενται στην εταιρεία Leader, ενώ οι πατάτες προωθούνται από την Ένωση στη κεντρική λαχαναγορά Αθηνών και σε μεγάλες αλυσίδες Supermarkets.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη τη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην Ένωση.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και
πιστοποιεί την σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2015

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos