Φθινοπωρινή αιμοδοσία στη Σίφνο το Σάββατο 14 έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

03 Νοεμβρίου 2015 13:22

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, σε συνεργασία με το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΦΝΟΥ, σε καλούν να γίνεις για ακόμα μια φορά μέτοχος της χαράς και της ικανοποίησης που δίνει η εθελοντική αιμοδοσία.

Σε καλούν επίσης να μεταφέρεις το μήνυμα στα μέλη της οικογένειάς σου, σε γνωστούς & φίλους, με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή τους σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια συνεισφοράς των κατοίκων της Σίφνου στην εθνική επάρκεια εθελοντικά προσφερόμενου αίματος από τακτικούς αιμοδότες, που είναι η ασφαλέστερη πηγή του πολύτιμου αυτού αγαθού.

 

Το κλιμάκιο αιμοληψιών θα βρίσκεται στη Σίφνο από το Σάββατο 14 έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Αιμοληψίες θα γίνουν στο φιλόξενο χώρο του Ιατρείου μας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
-το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, από τις 4 έως τις 8,
-την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, και
-τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, από τις 4 ως τις 8.

10 λεπτά από το χρόνο μας είναι αρκετά για τη μεγάλη αυτή ανθρωπιστική προσφορά. Θα χρειαστούν 10 λεπτά ακόμα για όσους προσέλθουν για πρώτη φορά και θα πρέπει να ενημερωθούν από τη γιατρό, να λύσουν πιθανές απορίες ή να αντιμετωπίσουν υπεύθυνα κάποιες ανησυχίες τους.

Με τη συμμετοχή μας και σε αυτή την εθελοντική αιμοδοσία, προσφέρουμε το πολυτιμότερο δώρο. Προσφέρουμε ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ! Ας μη λείψει κανείς!

Κι όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή, θα ευχηθούμε το αίμα που θα προσφερθεί να ΄ναι αχρείαστο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos