ΗΣίφνος στην διεθνή τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο

16 Νοεμβρίου 2015 16:30

Η Σίφνος συμμετείχε για μία ακόμα φορά, από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου 2015, στο κορυφαίο τουριστικό γεγονός στον κόσμο για την τουριστική βιομηχανία,στην 36η διεθνή έκθεση WorldTravelMarket στο Λονδίνο.

Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες του τουρισμού επισκέφτηκαν τους περίπου 9.500 εκθέτες, αντάλλαξαν απόψεις, πληροφορίες και υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας.

 

Ο Δήμος Σίφνου συμμετείχε με δύο εκπροσώπους του στο Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο οποίο η Περιφέρεια πρόβαλε σε γιγαντοοθόνη βίντεο από τα νησιά μας και μοίραζε διαφημιστικά στυλό, σημειωματάρια και USB (σε μορφή βραχιολιού ή
επαγγελματικής κάρτας) με βίντεο και διαφημιστικά για όλα τα νησιά.



Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν εκτός της Σίφνου, είτε με εκπρόσωπο είτε μόνο με διαφημιστικά, η Άνδρος, η Αντίπαρος, η Αστυπάλαια, η Ίος, οι Λειψοί, η Κύθνος, η Μήλος, η Νάξος, η Πάρος, η Πάτμος, η Σαντορίνη, η Σέριφος, η Σύρος και η Φολέγανδρος.

Εκεί ανακοινώθηκε επίσημα και η νέα σημαντική συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το τηλεοπτικό δίκτυο CNNγια την προβολή των νησιών μας.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σίφνου πρόβαλανσε laptop, βίντεο και επιλεγμένες φωτογραφίες της Σίφνου και μοίρασαν στους επισκέπτες το τουριστικό έντυπο της Σίφνου, το DVDπου έχει εκδώσει ο Δήμος και τους νέους πεζοπορικούς χάρτες του νησιού. Συναντήθηκανμε πολλούς επαγγελματίες που ενδιαφέρονταν για περισσότερες επαφές και πληροφορίες, και με εκπροσώπους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που ενδιαφέρονται να προβάλουν το νησί και τις εκδηλώσεις που γίνονται στη Σίφνο.

Σίφνος, 13 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos