Σίφνος: Κατάθεση πρωτοχρονιάτικων καλάντων

29 Δεκεμβρίου 2015 17:46

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι καλαντιστές και στιχουργοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Δήμος για τη βράβευση των καλύτερων πρωτοχρονιάτικων καλάντων μπορούν να καταθέτουν τα κάλαντά τους έως και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο(Μαργαρίτα Σάρδη, τηλ. επικ. 2284360324) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Απολλωνίας(Μαρία Ναδάλη, τηλ. επικ. 2284360328), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης των καλάντων, παρακαλείστε να τα αποστείλετε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ο Δήμος Σίφνου, η Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας και η Τοπική Κοινότητα Αρτεμώνα σας προσκαλούν την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016, στη δοξολογία που θα τελεστεί, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο Ναό του Αγίου Σώζοντος (κάτω από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα) & στις 11:00 π.μ. στη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ανταλλαγή ευχών, στο Ίδρυμα Πρόκου, στην Απολλωνία.

Χρόνια
Πολλά – Καλή Πρωτοχρονιά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos