Συνάντηση με Περιφερειακούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης

20 Ιανουαρίου 2016 13:00

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων υποδομών και δυνατοτήτων που προσφέρει το Επιμελητήριο Κυκλάδων στις επιχειρήσεις-μέλη του, η οποία έλαβε χώρα εχθές κατά την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 συνάντηση μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου, κας. Μαρίας Χατζηγιάννη, κ. Βαγγέλη Σιγάλα και κ. Νίκου Καΐλη, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσο, και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις για καίρια ζητήματα της ελληνικής οικονομίας και πώς αυτά επηρεάζουν τη μικρή και μεσαία επιχείρηση των Κυκλάδων. Η κα. Χατζηγιάννη επεσήμανε ότι οι θέσεις του ΚΚΕ επιβεβαιώνονται συνεχώς από το αδιέξοδο με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία. Ο κ. Ρούσσος, μετά την παρουσίαση των νέων δυνατοτήτων που παρέχει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε μεγάλο μέρος των μελών του, υπογράμμισε μεταξύ άλλων τη σπουδαιότητα που προσδίδει το Επιμελητήριο στην αξιοποίηση όλων των δυνάμεων της περιοχής αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του κάθε νησιού ξεχωριστά, για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προβλημάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos