Συναυλία μελοποιημένης ποίησης στη Σϊφνο το Σάββατο 27/02

26 Φεβρουαρίου 2016 09:58

Συναυλία μελοποιημένης ποίησης θα πραγματοποιηθεί στη Σίφνο το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου με την τραγουδίστρια Κλεονίκη Δεμίρη, γνωστή από τις αξέχαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις της στα Φυρρόγεια και στο Κάστρο, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του νησιού μας τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Την αγαπημένη ερμηνεύτρια θα συνοδεύσει στο πιάνο και στο τραγούδι ο διακεκριμένος πιανίστας και συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης.

 

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό της Σίφνου με ένα μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο το καλοκαίρι του 2015 στην πλατεία Θεολόγου στο Κάστρο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Λύκειο και το ΕΠΑ.Λ., με πρωτοβουλία του Ανδρέα Μιτσικουρίδη, Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Σίφνου.

Συμμετέχουν με την απαγγελία ποιημάτων μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η χορωδία Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου "Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου - Καρόρη", υπό τη διεύθυνση της Ήρμας Παπαναστασίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Πρόκου στην Απολλωνία.

Ώρα έναρξης: 21:00

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos