Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου

09 Μαρτίου 2016 17:13

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 3η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 11η του μηνός Mαρτίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Φιλιππαίος Γ. Κωνσταντίνος

Θέμα 1ο: «Λήψη απόφασης Δημ. Συμβουλίου ως προϊσταμένη αρχή σχετικά με την αρ. πρωτ. ΠΝΑ/ΔΤΕ/ 4202/115/14-1-2016 ένσταση του αναδόχου κατά της απόφασης επιβολής ποινικών ρητρών υπ’ αριθμόν 6283/2162/16-03-2010 του έργου «Κατασκευή Δημοτικού κτιρίου Δήμου Κύθνου»».
Εισηγητές: Δήμαρχος- κ. Γαρδέρης Σταμάτιος, μηχανικός του Δήμου – κ. Μήλας Νικόλαος
Θέμα 2ο : «Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης σύμβασης συνεργασίας για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας με την ΕΕΑΑ Α.Ε. αναφορικά με μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών από τον Δήμο Κύθνου στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ)».
Εισηγητές: Αντιδήμαρχος – κ. Ηλιού Γεώργιος, μηχανικός του Δήμου – κ. Μήλας Νικόλαος
Θέμα 3ο : «Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης σύμβασης συνεργασίας για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας με την ΕΕΑΑ Α.Ε. αναφορικά με μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών από τον Δήμο Κύθνου στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ)».
Εισηγητές: Αντιδήμαρχος – κ. Ηλιού Γεώργιος, μηχανικός του Δήμου – κ. Μήλας Νικόλαος 4
Θέμα 4ο: «2η αναμόρφωση προϋπολογισμού ο.ε. 2016».
Εισηγητές: Δήμαρχος – Πρόεδρος Ο.Ε. – κ. Γαρδέρης Σταμάτιος, κα. Πρωΐου Σταυρούλα Ειδική συνεργάτης
Θέμα 5ο: «Λήψη απόφασης σχετικά με γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά: «Λειτουργία υφιστάμενου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE – PANAFONE S.A. στο ύψωμα «ΚΑΚΟΒΟΛΟΝ» νήσου Κύθνου, με κωδικό θέσης 1002653 Βορειοδυτική Κύθνος», με το έντυπο Δ11 (σύμφωνα με την ΚΥΑ (ΦΕΚ 45/τ.Β’/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ)».
Εισηγητές: Μηχανικός Δήμου – κ. Μήλας Νικόλαος
Θέμα 6ο : «Λήψη απόφασης σχετικά με τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2016 στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών».
Εισηγητές: Δήμαρχος – κ. Γαρδέρης Σταμάτιος
Θέμα 7ο : «Λήψη απόφασης για ορισμό μελών στην επιτροπή Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων στη θέση «Λυγαριά» του Δήμου Κύθνου Τ.Κ. Χώρας Κύθνου»».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος – κ. Ηλιού Γεώργιος
Θέμα 8ο: « Προέγκριση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Μποφίλιου Ελένης του Θεοδώρου ως «Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης τροφίμων (μέλι – προϊόντα μελιού)».
Εισηγητής: Πρόεδρος – κ. Φιλιππαίος Κωνσταντίνος
Θέμα 9ο: «Λήψη απόφασης για την αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Εταιρία Κοινωνικής Μέριμνας Κύθνου» ».
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. – Φιλιππαίος Κωνσταντίνος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos