Συμμετοχή της Σίφνου σε θεματική έκθεση στο Παρίσι

23 Μαρτίου 2016 15:26

Σε συνέχεια των δράσεων προβολής των μονοπατιών του νησιού, ο Δήμος Σίφνου συμμετείχε στην μεγάλη θεματική τουριστική έκθεση Destinations Nature στο Παρίσι. Από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου 2016, στο περίπτερο του Δήμου Σίφνου οι Γάλλοι πεζοπόροι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες πεζοπορίας στο νησί.


Η Σίφνος ήταν ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που συμμετείχε στην έκθεση πεζοπορικού τουρισμού, η οποία θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.
Το Δήμο Σίφνου εκπροσώπησαν η Κοιν.Σ.Επ. Paths of Greece με τον κ. Φοίβο Τσαραβόπουλο, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Σίφνου με την κα Μαρία Άγα και οι λάτρεις του νησιού Martine και Christian Lot.
Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες εκτενώς οι δυνατότητες πεζοπορίας, η ιστοσελίδα των μονοπατιών www.sifnostrails.com, το νέο βίντεο της Σίφνου για τα πεζοπορικά μονοπάτια, η τρισδιάστατη περιήγηση με το Google Street View αλλά και η πρωτοποριακή εφαρμογή – ξεναγός που δημιούργησε ο Δήμος για τους περιπατητές. Οι Γάλλοι επισκέπτες έδειξαν πως εκτιμούν το επίπεδο οργάνωσης, έκαναν ερωτήσεις, έδιναν τα συγχαρητήριά τους για την ολοκληρωμένη αυτή προσπάθεια και μεγάλος αριθμός εξ’ αυτών έδειξαν έτοιμοι να επισκεφθούν το νησί!
Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι του περίπτερου ήρθαν σε επαφή με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία της Γαλλίας που εξειδικεύονται στον πεζοπορικό τουρισμό.
Συνολικά διανεμήθηκαν πάνω από 3000 τουριστικά φυλλάδια και χάρτες με τα μονοπάτια της Σίφνου.

Ο Δήμαρχος Σίφνου &
Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos