Σύλληψη (3) ατόμων για κατάληψη αιγιαλού και ηχορύπανση στη Μύκονο

14 Ιουλίου 2016 21:16

Την 13-07-2016 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 65 ετών και 46χρονος υπήκοος Ιταλίας γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες, ξαπλώστρες και εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.


Την 13-07-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ίου, τέσσερις υπήκοοι Αυστραλίας ηλικίας από 24 έως 26 ετών γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου επέβαιναν σε τετράτροχο μοτοποδήλατο του οποίου ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης. Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω αντιστάθηκαν σθεναρά προκειμένου να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο και την επικείμενη σύλληψή τους.

Την 13-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Την 13-07-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 43χρονη ημεδαπή γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos