Σύρος: Αυτοκίνητο έκανε… βουτιά στο γκρεμό!

14 Αυγούστου 2016 19:43

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στο Αχλάδι της Σύρου, όταν το πρωί του Σαββάτου, αυτοκίνητο μετά από αλλεπάλληλες «τούμπες» βρέθηκε στο γκρεμό...

Στο πλαγιά βουνού «πάρκαρε» ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Αχλαδιού, κάτι που ξάφνιασε πολύ τους λουόμενους που το είδαν να κατευθύνεται προς την θάλασσα.

Αρχικά όσοι είδαν από κοντά το περιστατικό δεν πίστευαν στα μάτια τους και σίγουρα δεν είχαν και το καλύτερο πρωινό βλέποντας ένα αυτοκίνητο να πέφτει στο κενό... χωρίς να γνωρίζουν αν υπάρχουν επιβαίνοντες ή όχι σε ένα τόσο ασυνήθιστο περιστατικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr, το αυτοκίνητο ήταν ενοικιαζόμενο και βρισκόταν στον δρόμο, με τον οδηγό του να έχει ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αμάξι να τσουλήσει και να σταματήσει σ΄ενα βράχο! Το ευτύχημα είναι δεν υπήρχε κανένας επιβαίνοντας και δεν είχαμε τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο ανελκύστηκε από γερανό πριν από λίγα λεπτά.

www.cyclades24.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos