Παροχή κινήτρων σε παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές

31 Αυγούστου 2016 17:54

Στο άρθρο 59 του σχεδίου νόμου «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», το οποίο έχει αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση, με ικανοποίηση διαπιστώσαμε, ότι έχει συμπεριληφθεί η πρόταση μας για επέκταση παροχής κινήτρων στις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές, στους εργαζόμενους του Δήμου, στην Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τους εκπαιδευτικούς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την οποία είχαμε αποστείλει σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τραγικής υποστελέχωσης.


Στην αιτιολογική μας έκθεση, αναλύουμε όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν λόγω της σημαντικής έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού σε όλους τους δημόσιους τομείς, σε αντιδιαστολή με τις ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες του κορυφαίου τουριστικού προορισμού και αναδεικνύουμε την ανάγκη ενίσχυσης του εισοδήματος.

Μας δίνεται, λοιπόν, η δυνατότητα να προσελκύσουμε μόνιμο προσωπικό, προκειμένου να σταματήσουν οι περισσότερες υπηρεσίες να υπολειτουργούν, να αυξήσουμε τα έσοδα μας και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν. Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, δηλώνει την ικανοποίηση του για την συμπερίληψη της πρότασης του στο σχέδιο νόμου.
Τέλος, ευελπιστούμε, ότι το σχέδιο νόμου θα πάρει και την έγκριση της Βουλής και θα γίνει νόμος του κράτους. Συνεχίζουμε δυναμικά.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos