Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα για άγρα πελατών και παράνομη μεταφορά επιβατών στη Θήρα

05 Σεπτεμβρίου 2016 15:59

Συνελήφθησαν το διήμερο 03 και 04.09.2016 απογευματινές και βραδινές ώρες στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, εννέα άτομα, από τα οποία έξι ημεδαποί, δυο υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Ουκρανίας, ηλικίας από 27 έως 71 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της άγρας πελατών και της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, οι κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, προέτρεπαν επιτακτικά επισκέπτες του νησιού να δεχτούν «παράνομες» υπηρεσίες μεταφοράς και προέβαιναν σε μεταφορά τουριστών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και λεωφορεία.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Τονίζεται ότι, οι στοχευμένοι-ειδικοί έλεγχοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιούνται από την έναρξη της θερινής περιόδου, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών-επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos