Ξέφρενο παιχνίδι στο Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης για τους αυριανούς πολίτες της Πάρου! (Φωτό + Βίντεο)

22 Οκτωβρίου 2016 19:16

Η πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία, γέμισε χαρούμενες φωνές, γέλια και «τιτιβίσματα» από μικρά παιδιά τα οποία συνέρευσαν εκεί το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου, για να παίξουν αλλά και να... μυηθούν στα μυστικά της πρακτικής της ανακύκλωσης!

Στο πλαίσιο της ημερίδας του Δήμου Πάρου με τίτλο «Ανακύκλωση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» οι λιλιπούτιοι παριανοί δεν εξαιρέθηκαν φυσικά από το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης υπέρ της ανακύκλωσης και αυτή τη φορά έπαιξαν με την ψυχή τους για καλό σκοπό!


Στο Λούνα Παρκ που είχε στηθεί στην πλατεία, τα παιδιά δοκίμασαν τις δεξιότητές τους παίζοντας με διάφορα παιχνίδια με σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής τους συνείδησης. Υπενθυμίζεται ότι το 2016 έχει ανακηρυχτεί έτος Ανακύκλωσης για την Πάρο.

Τι καλύτερο λοιπόν για τα παιδιά, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την εκμάθηση των ωφελημάτων της ανακύκλωσης, μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη χαρά.

Μέσα από δραστηριότητες που ψυχαγωγούν αλλά παράλληλα εκπαιδεύουν και μυούν τους αυριανούς πολίτες του νησιού στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos