Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μήλο με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες

26 Οκτωβρίου 2016 11:30

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ ''ΑΣΠΑΣΙΑ'' Ν.Π. 10296, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή κόλπου Αδαμαντα ν. Μήλου.


Στο σημείο έσπευσαν το Ρ/Κ ''MILOS PILOT'' Ν.Π. 7831, το Ε/Γ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Ν. Λαυρίου 893, το Ε/Γ – Τ/Ρ “ΒΟΛΚΑΝΟ” Ν.Μ. 47, καθώς και δύτης, προς παροχή συνδρομής.
Με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. αποβιβάσθηκαν οι ανωτέρω επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Λιμενικό Κατάστημα της περιοχής, ενώ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν κατέστη δυνατή η ρυμούλκηση του εν λόγω Ι/Φ.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου, ενώ παράλληλα απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos