Εταιρεία κοινωνικής μέριμνας Σίφνου «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

17 Νοεμβρίου 2016 11:59

Η Εταιρία Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου συνεχίζει, για 13η συνεχόμενη χρονιά, την υλοποίηση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα ή ΑΜΕΑ, με βασικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την ελαχιστοποίηση της κοινωνικής απομόνωσης, μέσω της παροχής φροντίδας στο φυσικό τους περιβάλλον.


Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα, το οποίο στελεχώνεται από Κοινωνική Λειτουργό, Νοσηλεύτρια και Οικογενειακή Βοηθό, μπορεί να παράσχει:
 Συμβουλευτική, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη, σε θέματα που απασχολούν τον ηλικιωμένο.
 Πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα (μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σφυγμών, έλεγχος σακχάρου κλπ).
 Συνταγογράφηση και αγορά φαρμάκων.
 Αγορά διάφορων προϊόντων από καταστήματα.
 Πληρωμή λογαριασμών.
 Διαμεσολάβηση σε υπηρεσίες.
 Υγιεινή και καθαριότητα οικίας.
 Κοινωνική συναναστροφή.

Η εγγραφή είναι ιδιαίτερη απλή και οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία χρηματική ή άλλη επιβάρυνση του εξυπηρετούμενου ή της οικογένειάς του.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη του προγράμματος κα Άννα Μακαρούνα – Κοινωνική Λειτουργό, στο τηλέφωνο 2284360327 τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8:00 – 10:00 το πρωί ή στο κινητό 6939279277.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής Μέριμνας Σίφνου
Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos