Οι φιλόξενες Κυκλάδες εντυπωσίασαν στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2016»

20 Νοεμβρίου 2016 20:20

Οι φιλόξενες Κυκλάδες εντυπωσίασαν στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2016»

Δυναμικό «παρών» έδωσε και φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»

Κι ενώ τα στοιχεία για τον ελληνικό τουρισμό ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις για τη χρονιά που τελειώνει σε λίγες εβδομάδες, η βιομηχανία της φιλοξενίας βάζει τα καλά της και ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη για τη μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς, που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή.

14 νησιά των Κυκλάδων συμμετείχαν στο περίπτερο της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού Hotelia.

Πρόκειται για την σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας, 32η κατά σειρά η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες.

Καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, ξενοδοχεία και πρακτορεία, καθώς και οι 13 περιφέρειες της χώρας έδωσαν δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση, την οποία στήριξαν ο ΕΟΤ και οι σημαντικότεροι φορείς τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos