Παγκόσμια διάκριση της Κυκλαδίτισσας Αθηνάς Κώτσια

23 Νοεμβρίου 2016 15:23

Μια επιστημονική διάκριση, σε παγκόσμιο επίπεδο, που τιμά την Νομική Σχολή Αθηνών, τη χώρα μας, καθώς και τη Σύρο, κατέκτησε μια εξαμελής ομάδα φοιτητών της Νομικής Αθηνών, στην οποία συμμετέχει και η Αθηνα Κώτσια!


Μια σημαντική επιτυχία για την Ομάδα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον κόσμο για το γραπτό της υπόμνημα, λαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου υπομνήματος καθ’ ου η προσφυγή κράτους (1st Ranked Respondent Memorial), καθώς και το βραβείο για τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία για τη γραπτή και προφορική της απόδοση (2nd Ranked Team) μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου Γύρου του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού Foreign Direct Investment International Arbitration Moot 2016 στο Μπουένος Άιρες (Αργεντινή) απο τις 4-6 Νοεμβρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos