Στοίχημα: Δε χάνει η Βιγιαρεάλ - Προβάδισμα στη Ρεμς

12 Δεκεμβρίου 2016 17:01

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η δράση σε σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως αυτά της Ισπανίας και της Ιταλίας, αλλά και της Σούπερλιγκ.


Δύσκολη η αποστολή για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που φιλοξενείται στην πάντα δύσκολη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα.

Με το 1Χ στο «Μαδριγάλ»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 2.02. Με την αναμέτρηση του «Μαδριγάλ» ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, επιζητώντας την επιστροφή στα τρίποντα (σε επίπεδο πρωταθλήματος) μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Άσφαιρη έχει μείνει η ομάδα του Φραν Εσκριμπά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με τις ήττες από Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) και Αλαβές (0-2) να δίνουν τη σκυτάλη στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λεγκανές. Στο 1-1-3 το σερί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αν και εντός έδρας η προαναφερθείσα ήττα από την Αλαβές πήρε τη σκυτάλη από πέντε διαδοχικές νίκες. Αφήσαμε τελευταίο το μεσοβδόμαδο τρίποντο επί της Στεάουα, το οποίο έστειλε την ομάδα στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, έρχεται από ένα αδιάφορο ματς στο Μόναχο, καθώς είχε ήδη σφραγισμένη την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ατυχές 1-0 από την Μπάγερν πήρε τη σκυτάλη από το στείρο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Εσπανιόλ, που άφησε τους «ροχιμπλάνκος» μακριά από την κορυφή του πίνακα. Αυτή τη στιγμή η πρωτοπόρος Ρεάλ (σ.σ. έχει αγωνιστεί ήδη) βρίσκεται στο +12. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκομιδή των 25 βαθμών στις πρώτες 14 αγωνιστικές είναι η χειρότερη με το Σιμεόνε στον πάγκο. Μόλις μία νίκη μετρούν οι Μαδριλένοι στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος (1-1-2), έμειναν και άσφαιροι στα 3/4 ματς. Παραμένουν στα πιτς οι Αουγκούστο Φερνάντες και Τσέρτσι, απών από το σημερινό ματς και ο αριστερός μπακ Φιλίπε Λουίς.

Προβάδισμα στη Ρεμς

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ορλεάν – Ρεμς, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.06 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ο πρόωρος αποκλεισμός από το Κύπελλο Γαλλίας έδωσε στην Ορλεάν τη δυνατότητα να ξεκουραστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες και να ανασυνταχθεί ενόψει των επόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων. Με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, μάλιστα, να μην την ευνοούν ιδιαίτερα, γνωρίζει πως στο ενδεχόμενο που δεν κερδίσει σήμερα, θα παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν μπορεί να κατηγορεί, όμως, κάποιον άλλο μιας κι εκεί την έφερε το απογοητευτικό σερί της, που την θέλει να έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, ενώ παράλληλα δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία της υποχρέωση πριν τη διακοπή, ηττήθηκε με 1-0 από τον Ερυθρό Αστέρα, σε μια αναμέτρηση που πολύ εύκολα θα μπορούσε να την έχει βρει νικήτρια. Επί των σεναρίων αντικατάστασης του Φραπολί τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, ρίχνοντας την ευθύνη στους παίκτες και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορούν να βάλουν γκολ σε εύκολες φάσεις, δεν φταίει εκείνος». Δεν θα της λείψουν και πάλι τα προβλήματα, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Λιγκούλ (Μέσος, 14/0), Γιαχία (Αμυντικός, 7/0), Μπελκαλέμ (Αμυντικός, 10/1) και Παζερί (Αμυντικός, 7/0).

Στον αντίποδα, η Ρεμς έδειξε εξαιρετική αντίδραση όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με τις δύο διαδοχικές ήττες και θα παραταχθεί σήμερα στην Ορλεάνη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού γνωρίζει πως ενδεχόμενη νίκη θα της επιτρέψει να επιστρέψει στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη με την Τρουά. Η αντίδραση της διαπιστώθηκε με τις δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο που επανέφεραν το καλό κλίμα στις τάξεις της, μετά την «έκρηξη» προέδρου και προπονητή για τις «σφαλιάρες» από Λαβάλ και Νιμ. Έτσι, πρώτα κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τη Νιόρ με τέρμα του νεαρού Ουντέν στο 80' κι έπειτα έκανε προπόνηση στο παιχνίδι που είχε για το κύπελλο Γαλλίας, επικρατώντας με 7-0 της ερασιτεχνικής Βιλνέβ ντ' Ασκ. Απουσιάζουν οι Βεμπέρ (Αμυντικός, 17/2), αλλά και οι Κανκάβα (Μέσος, 6/0), Ντα Κρουζ (Μέσος, 17/0), Τσαβαρία (Επιθετικός, 11/1), Ζανβιέ (Αμυντικός, 12/3), κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί με αναπληρωματικά δίδυμα τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή. Θα πάμε προς τα δεξιά.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos