Ενημέρωση από το λιμεναρχείο Τήνου για την πρόσκρουση του FAST FERRIES ANDROS

18 Ιανουαρίου 2017 00:41

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου , η Λιμενική Αρχή Τήνου για περιστατικό ελαφράς πρόσκρουσης του Ε/Γ-Ο/Γ “FAST FERRIES ANDROS” Ν.Π. 11124 στον εξωτερικό λιμένα Τήνου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης με αποτέλεσμα τη μικρή στρέβλωση του προστατευτικού ελάσματος της πρύμνης του πλοίου.


Το ανωτέρω Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Μυκόνου με είκοσι εννέα (29) επιβάτες, οκτώ (08) Ι.Χ. και εννέα (09) Φ/Γ οχήματα αποβίβασε στο λιμένα Τήνου τρεις (03) επιβάτες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου προς λιμένες Άνδρου - Ραφήνας μεταφέροντας συνολικά εβδομήντα τρεις (73) επιβάτες, δεκαπέντε (15) Ι.Χ., δώδεκα (12) Φ/Γ και δύο (02) Δ/Κ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos