Eκπαιδευτικές δράσεις για γονείς σε θέματα Ψυχοκοινωνικής Υγείας

26 Ιανουαρίου 2017 17:00

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», στηρίζοντας την οικογένεια και το ρόλο του γονιού σε μια εποχή πολλών αλλαγών, διοργανώνει εκπαιδευτικές δράσεις για γονείς την τρέχουσα σχολική χρονιά 2016-2017 στα νησιά: Αμοργό, Αντίπαρο, Ίο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σύρο, Τήνο.

Έπειτα από συναντήσεις με Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με στόχο τη γνωριμία και συνεργασία για την από κοινού οργάνωση δράσεων, προσκαλούμε γονείς να συμμετέχουν σε:

• Σεμινάρια – Ομάδες Γονέων (συστηματική εκπαίδευση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σημαντικών για το γονεϊκό ρόλο)
• Εκπαιδευτικές Συναντήσεις με Συγκεκριμένη Θεματολογία (βραχείες δράσεις – εργαστήρια ανά σχολείο ή/και ανά περιοχή με θέματα που απασχολούν τους γονείς)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται είτε στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου τους, είτε στο Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» στα τηλ. Σύρος: 2281085149, Πάρος: 2284024745 και Σαντορίνη:2286021203 (www.thiseaskyklades.gr)

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos