Ολοκληρώθηκε το νέο δίκτυο ύδρευσης της Ιουλίδας Κέας

22 Φεβρουαρίου 2017 17:32

Το Νέο κεντρικό δίκτυο Ύδρευσης της Ιουλίδας έχει πλέον ολοκληρωθεί. Μετά την ηλεκτροδότησή του γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις και δοκιμές.


Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και ένα από τα λίγα στο Νότιο Αιγαίο που συνεχίστηκε η χρηματοδότησή του στη νέα περίοδο. Συγχρόνως, τοποθετούνται οι νέες παροχές στην Ιουλίδα με ευθύνη και χρηματοδότηση του Δήμου Κέας.

Είναι δύσκολο και αυτό το έργο λόγω ρυμοτομίας και ιδιαιτερότητας του οικισμού, αλλά είναι σε καλό δρόμο μετά την ολοκλήρωση και ηλεκτροδότηση του κεντρικού δικτύου, προϋπόθεση για την ολοκλήρωση και αυτής της εργασίας. Τα νέα υδρόμετρα έχουν σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής ενδείξεων από απόσταση, με αισθητήρες.

Στην φωτογραφία ο εργολάβος Δημήτρης Ζουλός που κατασκεύασε το έργο με πολύ φιλότιμο, ο μηχανολόγος που ρυθμίζει το δίκτυο και ο Δήμαρχος Κέας, στον κεντρικό σταθμό αντλιοστασίου, στους Αγίους Αποστόλους, στο Μυλοπόταμο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos