Συλλήψεις για οικοδομικές εργασίες σε Μύκονο και Σαντορίνη

03 Ιουνίου 2017 14:42

Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 02-06-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 64χρονος ημεδαπός και 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κλεπταποδοχή στη Θήρα Την 02-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που έφερε πινακίδα κυκλοφορίας από όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή. Επίσης, από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Το δίκυκλο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 02-06-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Πολωνίας ηλικίας 42 και 36 ετών, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos