«Φέσωνε» ασύστολα πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο και όχι μόνο, 38χρονος απατεώνας! Στα δίχτυα της αστυνομίας…

06 Ιουνίου 2017 16:08

Η πλούσια δράση του θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Η μεγάλη ζωή και τα πολυτελή γούστα, ήταν το χόμπι 38χρονου απατεώνα, που «φέσωνε» ασύστολα για πολύ καιρό, πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο και Αθήνα, για να διάγει ζωή πολυτέλειας και να ικανοποιεί τα ακριβά πάθη του!

Με πλαστές εγγυητικές επιταγές, κατόρθωνε να εξαπατά, «πληρώνοντας» τα εν λόγω ξενοδοχεία, τα οποία μάλιστα, συμπεριελάμβανε σε «λίστα απάτης» η οποία αποκαλύφθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές. Τριάντα τέσσερα συνολικά ξενοδοχεία, έπεσαν θύματα της καλοστημένης κατά τα άλλα απάτης, η οποία όμως δεν άργησε να εξιχνιαστεί...

Ο «υψηλός» καταζητούμενος πιάστηκε στα δίχτυα της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς, η δράση του μέσα σε δεκατρείς περίπου μήνες (Μάιος 2016 – Ιούνιος 2017) είχε ως αποτέλεσμα να «φεσωθούν» κατά 18.000 ευρώ τα πολυτελή ξενοδοχεία στα οποία κατέλυε... και εξαπατούσε.

Ο Θεός όμως αγαπάει και τον νοικοκύρη, εν προκειμένω δηλαδή και τους ξενοδόχους – θύματα, του κατά τα άλλα, «χρυσού πελάτη»! Η υπόθεση πλέον, έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos