Δε μας κάνει τη χάρη ο καιρός! Καλοκαιρινή αστάθεια και βροχές σε Κυκλάδες και Πάρο το Σαββατοκύριακο…

16 Ιουνίου 2017 22:34

Δεν λέει να καλοκαιριάσει φέτος!

Μετά από έναν βαρύ ομολογουμένως χειμώνα και μια ήπια άνοιξη, πάνω που χαρήκαμε που μπήκε το επιτέλους το καλοκαιράκι, η καιρική αστάθεια στα μέσα του Ιουνίου έρχεται να μας απογοητεύσει...
Τα «τερτίπια» του καιρού το τελευταίο διάστημα πολλά και σύμφωνα με τις καιρικές προγνώσεις, νεφελώδης και βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Ιουνίου με «φρεσκαδούρα» από ήπιο βοριαδάκι που θα ρίξει καθώς φαίνεται τη θερμοκρασία.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με τις επίσημες μετεωρολογικές προβλέψεις, νεφελώδης προβλέπεται να είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Πάρο το Σάββατο κυρίως στις βορειότερες περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση 3 – 5 μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 -30 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή τώρα 18/6 στις Κυκλάδες προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Το βοριαδάκι 3 – 5 μποφόρ θα συνεχιστεί και η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει βαθμιαία.

Αλλαγή λοιπόν στο σκηνικό του καιρού των Κυκλάδων και της Πάρου αναμένεται κατά τις προσεχείς δύο ημέρες με την δροσούλα, κατά πολλούς ευχάριστη, να «παίρνει κεφάλι» καθώς βαδίζουμε προς το τέλος του πρώτου μήνα του καλοκαιριού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos