Κοκαΐνη, όπλα και χρήμα σε βίλα στη Μύκονο

18 Ιουνίου 2017 14:31

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξετάζουν τις ύποπτες δραστηριότητες των συλληφθέντων

Τις ύποπτες δραστηριότητες δυο Ελλήνων που συνελήφθησαν στη βίλα του ενός στη Μύκονο εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ανακάλυψαν κατά την διάρκεια έρευνας παράνομο οπλισμό, ναρκωτικά και σημαντικό χρηματικό ποσό.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 51 και 58 χρόνων που συνελήφθησαν στην κατοικία του πρώτου το μεσημέρι της Παρασκευής, είχαν στην κατοχή τους δυο περίστροφα, ένα πιστόλι- μπρελόκ, δυο αεροβόλα πιστόλια, 36 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Εκτός από αυτά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 2.390 ευρώ και 1.231 δολάρια, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι συλληφθέντες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών. Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η κύρια ανάκριση.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos