Λατρεύετε τα θαλάσσια σπορ; H Πάρος είναι ο απόλυτος προορισμός σας!

22 Ιουνίου 2017 15:30

Τι πιο ιδεώδες υπάρχει για τους λάτρεις του θαλάσσιου αθλητισμού από την απόλυτα μαγευτική εμπειρία επίδοσης στο αγαπημένο τους θαλάσσιο σπορ στα υπέροχα, καταγάλανα νερά της Πάρου;

Στο νησί δηλαδή όπου θάλασσα, άνεμος και κύματα σε μια μοναδική φυσική συμφωνία αρμονίας και άφατης ομορφιάς, δημιουργούν τις ευνοϊκότερες συνθήκες για στιγμές συγκίνησης και χαράς στους λάτρεις των θαλασσίων σπορ!
Είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστό, ότι η Πάρος είναι το απόλυτο «ραντεβού» όσων αγαπούν να «δαμάζουν» τα κύματα, αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες άθλησης με φόντο το απέραντο μπλε του Αιγαίου και το γαλάζιο του ουρανού του. Ιδανικές φυσικές συνθήκες «προκαλούν» και προσκαλούν κάθε επίδοξο λάτρη να αναμετρηθεί με τον εαυτό του επιλέγοντας να επιδοθεί, με ασφάλεια πάντα, στη αγαπημένη του θαλάσσια αναψυχή.

Το καλοκαίρι, όταν η θάλασσα «δελεάζει» για «βόλτες» στα ήρεμα νερά της, η ιστιοπλοϊα στην Πάρο είναι κυριολεκτικά μια σαγηνευτική εμπειρία. Επίσης, surfing, θαλάσσιο σκι, wakeboard, windsurfing, Kitesurfing σε Πούντα, Χρυσή Ακτή, Νέα Χρυσή Ακτή, Αϊ – Γιάννη όπου λειτουργούν σχολές εκμάθησης και ενοικιάζεται ο κατάλληλος εξοπλισμός, αποτελούν παραλίες «σήμα κατατεθέν» της Πάρου που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες που αγαπούν τις φυσικές χαρές της θάλασσας.

Εξάλλου στην Πάρο ως γνωστόν, διοργανώνεται όχι τυχαία, εδώ και χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard με μεγάλη επιτυχία. Αν πάλι κανείς αγαπά τις υποθαλάσσιες εξερευνήσεις, η Πάρος ενδείκνυται για μαγευτικές «περιηγήσεις» στον καταπληκτικό βυθό της! Καταδυθείτε στις τοποθεσίες Φρουρός, Τουρλίτης, Βρυόκαστρο, και στον όρμο της Σάντα Μαρία, δείτε τα ναυάγια των πλοίων «Μαριάννα» και «Beaufighter» θαυμάζοντας την ομορφιά του βυθού και απολαμβάνοντας την περιπέτεια μιας γοητευτικότατης επαφής με την πλούσια υποθαλάσσια Πάρο.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι άλλο για τη γοητεία που ασκεί το νησί στους θιασώτες της θαλασσινής άθλησης εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί είναι γνωστό, ότι η Πάρος κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από επισκέπτες θαλάσσιου τουρισμού, χάρη στις ιδανικά αρμονικές φυσικές συνθήκες που προσφέρει, ώστε η άθληση μέσα στα ωραιότερα στοιχεία της φύσης της να γίνεται μια ανεπανάληπτη πλούσια εμπειρία απόλαυσης στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos