Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στη Μύκονο

24 Ιουνίου 2017 14:25

Συλλήψεις (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο Την 23-05-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 63 ετών, διότι απασχολούσαν 45χρονη υπήκοο Πολωνίας και δύο 22χρονες υπηκόους Ρουμανίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικά υγείας, Επιπλέον, ο 53χρονος με τον 63χρονο κατηγορούνται ότι από κοινού διευκόλυναν τις δύο 22χρονες υπηκόους Ρουμανίας, την 45χρονη υπήκοο Πολωνίας και τρεις γυναίκες υπηκόους Τσεχίας ηλικίας 25, 30 και 45 ετών να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις.

Σύλληψη ημεδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο Την 23-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος υπήκοος Σενεγάλης, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση 142 απομιμητικά προϊόντα (καπέλα-γυαλιά ηλίου). Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο Την 23-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ίο Την 23-06-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος προέβαινε σε αγοραπωλησία ναρκωτικών. Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 12.5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης-LSD-μεθαμφεταμίνης, θρυμματοποιητής κάνναβης και το χρηματικό ποσό των -105- ευρώ. (επισυνάπτεται σχετική φωτό)

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 24-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos