Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

10 Ιουλίου 2017 15:48

Σύλληψη ημεδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Θήρα

Την 08-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 26χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Δ.Χ.Λ. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 08-07-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος υπήκοος Ιράκ, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μήλο Την 09-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 49 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μύκονο Την 09-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος ημεδαπός, διότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Ίο Την 09-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 22χρονος υπήκοος Αυστραλίας, διότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos