Συλλήψεις αλλοδαπών και ενός ημεδαπού σε Σαντορίνη, Ίο και Μύκονο

11 Ιουλίου 2017 15:59

Την 10-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό διαβατήριο αλβανικών αρχών και επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 10-07-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 32χρονος ημεδαπός, διότι εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Ίο Την 10-07-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν -36- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 11-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 33χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διότι κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γαλλία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο Την 11-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos