Εισιτήρια από 15 ευρώ για Κυκλάδες και 10.000 ευρώ σε έναν υπερτυχερό επιβάτη του εντυπωσιακού TERA JET!

11 Ιουλίου 2017 21:07

Μεγάλες εκπτώσεις εισιτηρίων χαρίζει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με αφορμή την συμπλήρωση δεκαπέντε χρόνων της παρουσίας της στις ελληνικές θάλασσες!

Εισιτήρια με τιμές από 15 μόλις ευρώ, προσφέρονται για ταξίδια στα νησιά των Κυκλάδων με την ναυαρχίδα του στόλου της Seajets, το εντυπωσιακότατο TERA JET!

To TERA JET το μεγαλύτερο σε μέγεθος και χωρητικότητα παγκοσμίως ταχύπλοο, εκτελεί καθημερινά δρομολόγια προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων από το λιμάνι της Ραφήνας για Τήνο (1.50΄), Μύκονο (2.15΄), Πάρο (3.20΄) και Νάξο (4.05΄).

Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 2000 επιβάτες και 500 αυτοκίνητα γρήγορα, με άνεση και ασφάλεια αγγίζοντας σε ταχύτητα τα 37 μίλια την ώρα!

Τα δώρα όμως της Seajets για τον εορτασμό των 15 χρόνων της δε σταματούν εδώ! Επιπλέον, ένας υπερτυχερός επιβάτης που θα ταξιδέψει με το TERA JET θα κερδίσει το ποσό των 10.000 ευρώ σε κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου!

Σπεύσατε λοιπόν να αναχωρήσετε για τους μικρούς παραδείσους των Κυκλάδων από το λιμάνι της Ραφήνας και φθάστε ταχύτατα και άνετα στον προορισμό σας με εξαιρετικά χαμηλού κόστους εισιτήρια μπαίνοντας παράλληλα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο των 10.000 ευρώ!

Η εμπειρία ενός ταξιδιού με το θηριώδες ταχύπλοο TERA JET θα σας μείνει σίγουρα, πέραν των μεγάλων δώρων, αξέχαστη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos