Αρκετές συλλήψεις σε Μύκονο, Νάξο και Σύρο

12 Ιουλίου 2017 13:47

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 11-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 11-07-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Νάξο Την 11-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο Την 11-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης Σύρου, 40χρονος ημεδαπός, διότι ύστερα από έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην κατοικία του, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν -7.5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και θρυμματιστής κάνναβης.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο Την 11-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο γυναίκες υπήκοοι Συρίας ηλικίας 18 και 20 ετών, διότι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos