3 Μέρες και Νύχτες Πάρτι στην πιο ξέφρενη κρουαζιέρα στο Αιγαίο! Συναρπαστικές στιγμές με την αδρεναλίνη να χτυπά… κόκκινο!

16 Ιουλίου 2017 15:18

Ένα τρελό πάρτι διαφορετικό από τα άλλα πάνω στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου! Μια κρουαζιέρα τρελού κεφιού με challenges, events, activities, water sports, pool – parties ξεκίνησε, με «καπετάνιο» τον Σάκη Τανιμανίδη, παίκτες του Survivor και εκατοντάδες νέες και νέους που διψούν για ξέφρενα παιχνίδια και πολλή διασκέδαση κάτω από τον ήλιο και το φεγγάρι του Αιγαίου.

Η μοναδική αυτή party – κρουαζιέρα ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 17. Σταθμοί της, η Μύκονος (14 Ιουλίου) η Έφεσος, η Σάμος και η Μήλος (16 Ιουλίου)!

Οργανώθηκε από την εταιρεία World Party Traveler και υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες κεφιού και... αυξημένης αδρεναλίνης για λάτρεις της έντονης ζωής!



Η εμπειρία μοναδική, πρωτόγνωρη και συναρπαστική ήδη έχει ξετρελάνει όσους τη ζουν και ποστάρουν εικόνες από τις μαγικές στιγμές της! Διασκέδαση και γέλιο, χαρά και εκτόνωση είναι τα συστατικά της που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν!

Ο αέρας του Αιγαίου, η διάσημη Μύκονος και η παραδεισένια Μήλος στις Κυκλάδες, εμπνέουν τους συμμετέχοντες σε μια ιδιαίτερη κρουαζιέρα – γιορτή της νεολαίας καταμεσής του Ιουλίου όπου η διασκέδαση χτυπά ... κόκκινο!

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες μοναδικές, για να ζήσει κανείς το όνειρό του σε ένα ατέλειωτο πάρτι με στιγμές χαλάρωσης, εξερεύνησης και περιήγησης σε περιοχές ενδιαφέρουσες!

Γιατί αυτή η κρουαζιέρα έχει την πιο δυνατή παρέα για ενδιαφέρουσες προκλήσεις και θαλάσσιες περιπέτειες που θα μείνουν αξέχαστες!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos