Συλλήψεις σε Μύκονο, Ίο, Τήνο και Σαντορίνη

24 Ιουλίου 2017 12:05

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 23-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παράνομη οπλοκατοχή στην Ίο Την 23-07-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Ίο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δυο 18χρονοι υπήκοοι Ισπανίας, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή τους μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Τήνο Την 23-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Θήρα Την 24-07-2017 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, άγνωστος δράστης παραβίασε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και έγγραφα.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Ίο Την 24-07-2017 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 20χρονος υπήκοος Ισπανίας, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos