Μήλος, Νάξος, Σέριφος φιγουράρουν στις καλύτερες παραλίες με ροζ άμμο σύμφωνα με το Conde Nast Traveller

25 Ιουλίου 2017 12:07

«Τα ελληνικά νησιά είναι ευλογημένα να έχουν ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο και τις πιο απίθανες θάλασσες. Αλλά πού υπάρχουν οι καλύτερες παραλίες;», αναρωτιέται η Ρέιτσελ Χόουαρντ του Conde Nast Traveller και αρχίζει την εξερεύνηση.

Σε δημοσίευμα του ταξιδιωτικής ιστοσελίδας αποθεώνονται οι ελληνικές παραλίες, με την αρθρογράφο να ξεχωρίζει εκείνες που λάτρεψε. Tο Conde Nast Traveller βρήκε τις καλύτερες ελληνικές παραλίες -Με ροζ άμμο και γαλαζοπράσινα νερά

Κυκλάδες

«Οι πιο δραματικές παραλίες βρίσκονται αδιαμφισβήτητα στις Κυκλάδες με σκληρές άκρες και ανέμους.

Η ποικιλία της ακτογραμμής με εκπληκτικά μίλια από αμμόλοφους κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της Νάξου, η υπέροχη απομόνωση της Βάγιας και της Λιάς στην Σέριφο και οι όρμοι με το νερό που σχηματίζονται από τις βραχώδεις ακτές στα Κουφονήσια. Ορισμένες παραλίες, όπως η αγαπημένη των πάρτι Ψαρού, η Παράγκα και η Φτελιά στη Μύκονο, είναι γεμάτες από τα γυμνά πόδια των supermodels που μόλις βλέπεις την άμμο. Για την απόλυτη πολυμορφία κανείς δεν μπορεί να νικήσει την Μήλο, οι οποίο έχει περισσότερες από 70 παραλίες από ασβεστολιθικούς βράχους μέχρι μπλε λιμνοθάλασσες.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos