Πλούσιο αστυνομικό δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες

27 Ιουλίου 2017 14:17

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Νάξο

Την 26-07-2017 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου ότι το χρονικό διάστημα από 25/26-07-2017, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Σύρο Την 26-07-2017 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου με ποινή φυλάκισης -3- ετών για Δημόσια Έσοδα.

Σύλληψη αλλοδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Μύκονο Την 26-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, στο πλαίσιο κοινής εξόρμησης με το Λιμεναρχείο Μυκόνου, 34χρονος υπήκοος Σενεγάλης ο οποίος κατείχε απομιμητικά προϊόντα (τσάντες και πορτοφόλια) γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία διέθετε προς πώληση. Κατασχέθηκαν συνολικά -75- είδη παρεμπορίου.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο Την 26-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos