Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων στις Κυκλάδες...

09 Αυγούστου 2017 16:50

Την 08-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 08-08-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι ενεπλάκει σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών οδηγώντας χωρίς άδεια ικανότητας ανασφάλιστο όχημα (δίκυκλη μοτοσικλέτα) και επιπλέον διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Μήλο Την 08-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 17χρονη ημεδαπή η οποία κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και θυμματιστή κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία και ο θρυματιστής κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο Την 09-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 28χρονος ημεδαπός διότι στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου και έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε -31- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Ίο Την 09-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 24χρονος υπήκοος Αυστραλίας ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos