Συλλήψεις για πλαστογραφία και άγρα πελατών σε Μύκονο και Σαντορίνη

11 Αυγούστου 2017 13:34

Την 10-08-2017 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονος υπήκοος Ιράκ ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Ιταλία.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 10-08-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 25χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος στο πλαίσιο αστυνομικού επέδειξε διαβατήριο με πλαστή άδεια διαμονής.

Σύλληψη (4) άτομα για άγρα πελατών στη Θήρα Την 10-08-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 36, 54 και 56 ετών, καθώς και 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας οι οποίοι παρενοχλούσαν πολίτες, προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θήρα Την 11-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας από 27, 29 και 32 ετών, οι οποίοι κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos