Σύλληψη 43χρονου υπήκοου Αλβανίας στην Πάρο και συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

19 Αυγούστου 2017 13:16

Αρκετές οι συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων το διήμερο 18 έως 19 Αυγούστου

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μήλο
Την 18-08-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας εγκαταστήσει παράνομα σε τμήμα οριοθετημένης ζώνης αρχαιολογικού χώρου και του αιγιαλού ξύλινη κατασκευή (αναψυκτήριο) και αναπτύξει ξαπλώστρες, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο
Την 18-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 22χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Τήνο Την 19-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 49χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Ίο Την 19-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Άνδρο Την 19-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο Την 19-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos