Συλλήψεις για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά στις Κυκλάδες

22 Αυγούστου 2017 15:06

Την 21-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παραβίασε τουριστικό κατάλυμα και αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Νάξο Την 21-08-2017 από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο δραστών υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική καταγγελία, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν με τη χρήση βίας χρηματικό ποσό από 34χρονο ομοεθνή τους. Ο 34χρονος αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και αφού συνελήφθη, κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στη χώρα του.

Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο Την 21-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στη Μύκονο Την 21 και 22-08-2017 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός και 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos