Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση Ι/Φ σκάφους στην Κέα

24 Αυγούστου 2017 13:39

Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση επεβλήθη μεσημβρινές ώρες χθες, στο Ι/Φ πλοίο ''MALBORK'' σημαίας Πολωνίας, το οποίο κατέπλευσε στο λιμένα Κορησσίας ν. Κέας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέας, διαπιστώθηκε η εκτέλεση σύμβασης ναύλωσης, στην οποία ο τόπος παράδοσης και επαναπαράδοσης βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν έξι (06) αλλοδαποί, να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής. Το εν λόγω Ι/Φ είχε εκναυλωθεί για το χρονικό διάστημα από 19-08-2017 έως 26-08-2017 με λιμένα επιβίβασης αλλά και αποβίβασης τη μαρίνα Φλοίσβου.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, εφαρμόζοντας το νόμο 4487/2017, απαγορεύτηκε ο απόπλους του παραπάνω σκάφους, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos