Ρεκόρ συμμετοχής στο Μεγάλο Διαγωνισμό για ένα δωρεάν τριήμερο στη Νάξο και απαίτηση του κόσμου για χρονική παράταση συμμετοχής!

06 Σεπτεμβρίου 2017 12:40

Η συμμετοχή στο Μεγάλο Διαγωνισμό του Islands e – media με δώρο ένα δωρεάν τριήμερο ταξίδι στη μαγευτική Νάξο για δύο άτομα ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη!

Χιλιάδες άτομα με ένα κλικ μπήκαν στην κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό που θα απολαύσει ένα μοναδικό ταξίδι τριών ημερών στη Νάξο!
Μετά από απαίτηση του κόσμου χάρη στο ρεκόρ συμμετοχής που σημειώθηκε, δίνεται χρονική παράταση στον Διαγωνισμό!

Ο Διαγωνισμός για την υποβολή συμμετοχών θα είναι ενεργός έως τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 4 το απόγευμα.

Λάβετε τώρα μέρος και προκαλέστε την τύχη σας! Το μεγάλο δώρο για δύο άτομα είναι ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει:

Δύο διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό περιβάλλον του Lagos Mare Boutique Hotel, ένα αυτοκίνητο για δύο ημέρες από το φιλικότερο και το ταχύτερο σε εξυπηρέτηση γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Mikes Bikes & Cars και τα εισιτήρια δύο ατόμων με επιστροφή σε διακεκριμένη θέση προσφορά της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας στην Ελλάδα Hellenic Seaways.

Αποκτήστε τώρα το μεγάλο δώρο με ένα μόνο κλικ και χαρείτε μια τριήμερη δωρεάν απόδραση για δύο άτομα στην πανέμορφη Νάξο!

Εσείς ακόμα δεν λάβατε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos