Συλλήψεις ημεδαπών και αλλοδαπών στα νησιά των κυκλάδων

08 Σεπτεμβρίου 2017 20:11

 Την 07-09-2017 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 16χρονος υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Σύρο Την 07-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Ερμούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σύρου – Ερμούπολης, 32χρονη ημεδαπή, διότι μετά από στοχευμένη έρευνα που έγινε στην κατοικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στη κατοχή της ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 17 γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στην Θήρα Την 08-09-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στον Αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 32χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή τους μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos