Αναδείχτηκε ο σούπερ τυχερός του Μεγάλου Διαγωνισμού που κερδίζει ένα δωρεάν τριήμερο στην πανέμορφη Νάξο!

12 Σεπτεμβρίου 2017 20:20

Το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου 2017, διεξήχθη κλήρωση η οποία ανέδειξε τον υπερ – τυχερό που κέρδισε το σούπερ δώρο του Μεγάλου Διαγωνισμού του Islands e- media!

Το καταπληκτικό δώρο είναι ένα δωρεάν τριήμερο για δύο άτομα στην μαγευτική Νάξο και το πλήρες πακέτο του περιλαμβάνει τα εξής:

Δύο διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό περιβάλλον του Lagos Mare Boutique Hotel, ένα αυτοκίνητο για δύο ημέρες από το φιλικότερο και ταχύτερο σε εξυπηρέτηση γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Mikes Bikes & Cars και τα εισιτήρια δύο ατόμων με επιστροφή σε διακεκριμένη θέση προσφορά της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρείας της Ελλάδας Hellenic Seaways.

Το όνομα του τυχερού που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι  ΒΙΚΥ ΤΣΙΓΓΑ από την Αθήνα.

Του ευχόμαστε ολόθερμα να είναι πάντα τυχερός και να απολαύσει το ταξίδι και την τριήμερη παραμονή του στην πανέμορφη Νάξο!

Τα μεγάλα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ! Νέοι μεγάλοι διαγωνισμοί πρόκειται να ξεκινήσουν με έπαθλο και πάλι καταπληκτικά δώρα μεγάλης αξίας!

 Με ένα και μόνο κλικ, προκαλέστε την τύχη σας και κερδίστε εκπληκτικά δώρα που προσφέρουμε με αγάπη σε όλους εσάς που μας στηρίζετε με τη συμμετοχή σας!

Κάντε κλικ και μπείτε στις νέες κληρώσεις των μεγάλων δώρων που έρχονται πολύ σύντομα!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos