Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Σύρου από μανιακό

25 Σεπτεμβρίου 2017 13:44

Ο άνδρας κρατούσε ένα σφυρί με οποίο επιχείρησε να σπάσει τα τζάμια την ώρα που ο αστυφύλακας σκοπός βρισκόταν στην είσοδο του τμήματος

Συναγερμός σήμανε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τμήμα της Σύρου, όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από έναν μανιακό που επιδίδεται τακτικά σε βανδαλισμούς και προσπάθησε να σπάσει τα τζάμια του κουβούκλιου του σκοπού!

Ο άνδρας κρατούσε ένα σφυρί με οποίο επιχείρησε να σπάσει τα τζάμια την ώρα που ο αστυφύλακας σκοπός βρισκόταν στην είσοδο του τμήματος που βρίσκεται στην Ερμούπολη και προκάλεσε μικρής έκτασης ζημιές, πριν το βάλει στα πόδια βλέποντας όλους τους αστυνομικούς να τρέχουν προς το μέρος του.

Μετά από καταδίωξη, ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι ήταν παλιός γνώριμος των αρχών του νησιού, καθώς και στο παρελθόν είχε προκαλέσει φθορές σε κάδους απορριμμάτων του Δήμου και καρτοτηλέφωνα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά δημόσιας υπηρεσίας και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos