Συλλήψεις για κλοπές στη Μύκονο και πλαστογραφία στη Σαντορίνη

26 Σεπτεμβρίου 2017 16:02

 Την 25-09-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διάρρηξη οχήματος και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Σύλληψη (4) ατόμων για ναρκωτικά και κλοπή στη Μύκονο

Την 25-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών (άνδρας και γυναίκα), 21χρονος υπήκοος Αλβανίας και 21χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσαν τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από 41χρονη ημεδαπή. Επιπρόσθετα σε έρευνα που έγινε σε κατοικία που διέμεναν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τα προϊόντα της κλοπής, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 25-09-2017 το βράδυ συνελήφθη στον Αερολιμένα της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 27χρονη υπήκοος Ιράκ, η οποία κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos