Συνελήφθησαν στη Θήρα δυο άτομα, διωκόμενοι κατά περίπτωση για υποθέσεις ναρκωτικών, πλαστογραφίας και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης

13 Νοεμβρίου 2017 14:25

Συνελήφθησαν το Σάββατο (11.11.2017) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 31χρονος ημεδαπός και ένας 57χρονος υπήκοος Αλβανίας, διωκόμενοι για διαφορετικές ποινικές υποθέσεις.

Ειδικότερα, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, έντεκα ημερών και είκοσι εννέα ημερών, για διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.

Όσον αφορά τον 57χρονο, εκκρεμούσε σε βάρους απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, για χρήση πλαστού εγγράφου από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos