Συλλυπητήριες δηλώσεις για το θάνατο του Δήμαρχου Τήνου

10 Δεκεμβρίου 2017 13:53

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού στην οικογένειά του.

Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα στα προβλήματα των κατοίκων της Τήνου γι΄αυτό ήταν τόσο αγαπητός.

Με τον θάνατο του άφησε ένα μεγάλο κενό στο νησί της Τήνου πού τόσο αγάπησε και σε όλες τις Κυκλάδες.

Κατερίνα Μονογυιού
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αποθανόντα Δήμαρχο Τήνου Σίμο Ι. Ορφανό.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμα τα Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Σύρου εκφράζουμε στην πολύ αγαπημένη του γυναίκα Μαρίνα και στα παιδιά του στην οικογένεια , στους οικείους , στους συνεργάτες του και σε όλο τον Τηνιακό λαό , τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ι. Ορφανού.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την προσωπικότητα του αοιδίμου Δημάρχου Τήνου , Σίμου Ορφανού.
Έφυγε ένα αληθινό , πιστό , ικανό και άξιο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (1ου και 2ου βαθμού) την οποία και υπηρέτησε επί πολλά συναπτά έτη , από όποια θέση του εμπιστεύτηκε ο Τηνιακός λαός.
Αληθινός Άνθρωπος με ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά ,τέλειος οικογενειάρχης, προσφιλής Δήμαρχος , δραστήριος , ικανός , αποτελεσματικός “εραστής” του τόπου του της Τήνου την οποία και λάτρευε , ένα από τα ποιο ικανά στελέχη του κόμματός μας στο νομό μας , το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.
Από χθες δεν πενθούν μόνο η οικογένειά του , οι οικείοι του , οι συνεργάτες του ,οι φίλοι του , οι απανταχού Τήνιοι , θρηνούμε και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε ως Άνθρωπο , ως Αυτοδιοικητικό στέλεχος και Δήμαρχο , ως στέλεχος του κόμματός μας , πενθούν ακόμη άπαντα τα νησιά μας.
Καθημερινώς έδινε πάντα μάχες για το καλό του τόπου του , και πάντα έβγαινε νικητής , στην ποιο κρίσιμη μάχη που αφορούσε την ίδια του την ζωή δυστυχώς αν και την “πολεμούσε” αρκετό διάστημα ως Αληθινός “πολεμιστής” που ήταν ,τελικώς δεν την κέρδισε , έφυγε από τον κόσμο τούτο ως Αληθινός Κύριος και “μαχητής” όπως ήταν σε όλη του τη ζωή.
Ένα τεράστιο και σπουδαίο κεφάλαιο για την Τήνο έκλεισε χθες με τον χαμό του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ι. Ορφανού το οποίο όμως θα μείνει για πάντα αιώνια χαραγμένο στην Τηνιακή ιστορία.
Είθε η Παναγία Μεγαλόχαρή μας την οποία και λάτρευες και σε πήρε από τον μάταιο τούτο κόσμο για να σε ξεκουράσει , να σου χαρίζει αιώνια γαλήνη και ανάπαυση.
Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Δήμαρχε Σίμο Ορφανέ , ας είναι ελαφρύ το χώμα της μητρώας σου Τηνιακής γης που θα σε σκεπάσει , θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σύρου
Ο Πρόεδρος
Στάθης Μπαρμπούνης
Τα Μέλη
Κασιμάτης Κων/νος
Παραδείσης Ιωάννης
Ραουζαίος Πέτρος
Δοκιμάκης Κων/νος
Παγώνης Ανδρέας
Σκοπελίτης Μάνος
Τρουμπετάκης Στέλιος
Χάρος Μιχάλης
Νομικός Γιώργος
Κόκκαλης Λευτέρης
Παπακοσμάς Στέλιος
Δαλέζιος Νίκος

Συλλυπητήρια Δήλωση για την απώλεια του Δημάρχου Τήνου

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου της Τήνου Σίμου Ορφανού.

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές, ο Σίμος Ορφανός υπήρξε για πολλά χρόνια ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης, πρωτεργάτης και δημιουργός της σύγχρονης πραγματικότητας του νησιού. Υπήρξε ένας άνθρωπος δραστήριος, επίμονος και η προσωπικότητα του αναγνωρίστηκε από φίλους και αντιπάλους.

Στην οικογένειά του και όλους τους συμπολίτες του, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια!

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Μανιός


Σήμερα αποχαιρετούμε τον Σίμο Ορφανό, τον Δήμαρχο της γειτονικής μας Τήνου που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση των Κυκλάδων έχασε πρόωρα ένα γνήσιο εκφραστή και αγωνιστή της, και η Τήνος ένα καμάρι της.

Θερμά Συλληπητήρια εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου της Μυκόνου στην οικογένεια, στους συνεργάτες και σε όλο το νησί της Τήνου.

Κωνσταντίνος Π. Κουκάς
Δήμαρχος Μυκόνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos