Από τις Κυκλάδες τα θύματα της απίστευτης τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους

19 Δεκεμβρίου 2017 15:47

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα στους Αγίους Αναργύρους με θύματα μάνα κόρη κι εγγονή από τη Μονή της Νάξου.

Ο 46χρονος αστυνομικός Χρήστος Ζαπαντιώτης σκότωσε τη 49χρονη σύζυγό του Ελένη Χερουβίμ, την πεθερά του Βάσω Χερουβείμ του Πέτρου και την 4χρονη κόρη του Μυρτώ, πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Στον τόπο του εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο βρέθηκαν επτά κάλυκες από τις σφαίρες του αρχιφύλακα Χρήστου Ζαπαντιώτη.

Το πρώτο θύμα του 46χρονου ήταν η σύζυγός του Ελένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κυνήγησε την άτυχη γυναίκα, προτού την εκτελέσει εξ επαφής με τρεις σφαίρες. Στη συνέχεια, πυροβόλησε με δύο σφαίρες την πεθερά του, ενώ με μία σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής του 4χρονου παιδιού του. Γονάτισε δίπλα στο νεκρό κοριτσάκι του και με το ίδιο όπλο, αυτοκτόνησε.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την οικογενειακή τραγωδία λυγίζουν και τους πλέον σκληρούς. Όλα τα θύματα φορούσαν πιτζάμες.

Τα αίτια της τραγωδίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από καταθέσεις συγγενών ήταν για κληρονομικά θέματα. Η πεθερά ζούσε στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας και ο 46χρονος ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι, προκειμένου να μεταφερθεί στο χώρο το ιατρείο της συζύγου του, έτσι ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο.

Σε αυτό διαφωνούσαν, τόσο η σύζυγός του, όσο και η πεθερά του και μία διαμάχη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα πιθανότατα να άναψε το φιτίλι.

Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας - Στο πένθος η Μονή

Συντετριμμένοι από την ανείπωτη τραγωδία η μικρή κοινωνία της Μονής στη Νάξο που έχει βουτηχτεί στο πένθος. Συγγενείς και φίλοι της Βάσως και της Ελένης Χερουβείμ νομίζουν ότι ζουν σε εφιάλτη...

Συγκλονιστική η ιστορία της Βάσως Χερουβείμ (πεθερά του αρχιφύλακα) η οποία όπως σημειώνει συγγενής της στο naxostimes.gr "χτυπήθηκε πολύ άσχημα από τη μοίρα. Έχασε τον άντρα της νεότατο και επίσης το γιο της μικρό παλικάρι... Τώρα παίχτηκε το τελευταίο δράμα" σημειώνει συντετριμμένος...

"Μιλάμε για μια εξαίρετη οικογένεια. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που έχει συμβεί" λέει στο naxostimes εξάδελφος της άτυχης Ελένης. Η Ελένη με την οικογένεια της κάθε καλοκαίρι επισκεπτόταν τη Νάξο -που την υπεραγαπούσε- για τις διακοπές της. Μάλιστα είχε αγοράσει και μια εξοχική κατοικία στην περιοχή του Γαλανάδου για να είναι κοντά στη Χώρα και τις παραλίες του νησιού για να περνά όμορφα τις διακοπές της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos