Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά ,Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά

03 Ιανουαρίου 2018 16:52

Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά ,Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά στον καθ' ένα και στην καθεμιά σας ,με Υγεία , Ευτυχία , Ευημερία ,Ελπίδα , Δύναμη και Αισιοδοξία για να ξεπερνιούνται τα προβλήματα που τυχόν θα μας τύχουν , Προκοπή , Χαμόγελο ,Αλήθεια , Όνειρα , Δημιουργικότητα , Επιτυχίες και πολλές – πολλές Φωτεινές ,Χαρούμενες και Όμορφες στιγμές.

Το 2018, ας ανάψει τη φλόγα της Αληθινής και Ανεξίτηλης Αγάπης για να φωλιάσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων και να τις κάνει ποιο ανθρώπινες.
Το Νέο Έτος 2018, ας ευχηθούμε να είναι μια Χρονιά διαφορετική ,όμορφη , με λιγότερα προβλήματα ,γεμάτη με ελπίδα , φως, και προσδοκίες για μια Καλύτερη και Ευτυχισμένη χρονιά , όπου θα βασιλεύσει η Ομόνοια , η συναδέλφωση , η αλληλοκατανόηση , ώστε να κυριαρχήσει η Ειρήνη στον κόσμο για να εξαλειφτούν οι πόλεμοι , η τρομοκρατία και η δυστυχία.

Ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εντός της Χρονιάς που σήμερα “γεννήθηκε” μία κοινωνία ποιο ανθρώπινη , ποιο αληθινή με αλληλέγγυες και ισότιμες σχέσεις μεταξύ μας , για το καλό του καθενός και της καθεμιάς ατομικά , οικογενειακά , συλλογικά.
Για την πολυαγαπημένη μας πατρίδα να αποκτήσουμε όλοι μας πνεύμα Ομοψυχίας , Κατανόησης , Ανθρωπιάς , Συνεργασίας , και Δύναμη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας , με ίσες ευκαιρίες προς όλους, χωρίς φτώχεια και κοινωνικούς αποκλεισμούς.
Στην πολυαγαπημένη “Αρχόντισσα” Σύρο μας , εύχομαι το 2018 μία χρονιά Ανάπτυξης , Ευημερίας και προόδου με όμορφες , ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές.
Για τις ομάδες μας εύχομαι να αρθούν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, να είναι μία χρονιά Υγιής , χωρίς τραυματισμούς , να μας προσφέρουν όμορφο και πλούσιο θέαμα , στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ και στα αθλητικά ιδεώδη και οι παράγοντες των ομάδων να είναι δημιουργικοί και συνεχίσουν να προσφέρουν στους συλλόγους τους με τον ίδιο ζήλο , αφοσίωση και προσήλωση.
Τέλος στα “διαμαντένια” νησιά των Κυκλάδων μας , το 2018 ας συνεχίσει να είναι μία εποικοδομητική χρονιά δημιουργίας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Με Εκτίμηση
Πέτρος Ραουζαίος
Μέλος Ε.Π.Σ.Κυκλάδων
Γεν.Γραμματέας Ρ.Ε.ΔΗ.Σ.Ε. “ΑΙΓΑΙΟ Ρ/Τ”
Υπ. Οικονομικών ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Σύρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos