Δένουν κάβους τα πλοία την Παρασκευή. 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο.

09 Ιανουαρίου 2018 14:59

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 από τις 00:01 έως τις 24:00 της συγκεκριμένης ημέρας, καθώς η Π.Ν.Ο εξήγγειλε 24ωρη απεργία.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, αποφασίστηκε η 24ωρη απεργία της Παρασκευής ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των απεργιακών κινητοποιήσεων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ναυτικός κόσμος.

Τα προβλήματα αντί να επιλύονται οξύνονται, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Π.Ν.Ο. Παρά τις υποσχέσεις προς το κλάδο, τα χρόνια αιτήματά του δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Ο ευτελισμός των συντάξεων, η ανασφάλιστη εργασία, η υποβάθμιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και οι συνεχείς περικοπές από τα νέα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου, είναι μερικά μόνο από τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ναυτικός κόσμος που προβαίνει σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο προσεχές διάστημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos